Capgemini Invent reviews

(3,550 total reviews)

Roshan Soorunsingh Gya

75% approve of CEO

54% positive business outlook

Capgemini Invent has an employee rating of 3.7 out of 5 stars, based on 3,550 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Capgemini Invent employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Management & Beratung industry (3.7 stars).

Reviews by job title

4K reviews
3.0
Mar 14, 2023
Business Outlook

Pros

Competitive Salary, Exciting projects, GReat events

Cons

Long Working Hours, Hierarchy but short decisions

3y
Liebe/r ehemalige/r Kollege/in, vielen Dank für dein nützliches Feedback. Es freut uns sehr, dass dir deine Zeit bei uns gefallen hat. Wenn du noch etwas anmerken möchtest, kannst du dich gern jederzeit bei deinem persönlichen HR-Ansprechpartner oder an inventhr.de@capgemini.com wenden. Schade, dass du nicht mehr Teil der Capgemini Invent Familie bist! Dennoch wünschen wir dir für deine Zukunft alles Gute. Dein Capgemini Invent Team
4.0
Mar 9, 2023

General feedback

Business Outlook

Pros

Human-centric Culture Diverse and interesting clients and projects

Cons

High workload and average payment

3y
Liebe/r Kollege/in, danke - wir freuen uns sehr über dein Feedback. Wie schön, dass dir deine Arbeit bei uns Spaß macht. Du möchtest über weitere Punkte mit uns sprechen? Dann melde dich gern jederzeit bei deinem persönlichen HR-Ansprechpartner oder schreibe uns unter inventhr.de@capgemini.com. Dein Capgemini Invent Team
5.0
Feb 23, 2023

Great place to work

Business Outlook

Pros

Interesting customers & colleagues, great freedom of working style, value based company

Cons

Large organization, bit difficult to maneuver and too much administration at times

3y
Liebe/r Kollege/in, vielen Dank für dein nützliches Feedback. Es freut uns sehr zu lesen, dass du dich in unserem Unternehmen wohlfühlst. Schön, dich bei Capgemini Invent an Bord zu haben. Dein Capgemini Invent Team
Viewing 52 - 54 of 3,550 Reviews

Glassdoor has 5,588 Capgemini Invent reviews submitted anonymously by Capgemini Invent employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Capgemini Invent is right for you.